Itin minkšti ir kramtomi Reese žemės riešutų sviesto sausainiai, supakuoti su žemės riešutų sviesto skoniu su Reese ir šokolado gabalėliais.
Šis vieno dubenėlio receptas paruošiamas ir kepamas vos 20 minučių!
Ieškau pasisukimo klasikiniai šokoladiniai sausainiai? Šie Reese sausainiai su žemės riešutų sviestuderinant sodrus, sviestinis žemės riešutų sviesto sausainis su žemės riešutų drožlėmis IR šokolado drožlėmis, tikrai taps jūsų kitu sausainių manija!
Šokoladas ir žemės riešutų sviestas yra a klasikinis derinysir mano žemės riešutų sviesto pyragaičiai ir žemės riešutų sviesto traškumo batonėliai yra visada populiarussu jaunais ir senais!
Nuo sausainiai su dvigubais šokolado gabaliukais iki šokoladinių avižinių sausainių, kramtomi baltojo šokolado sausainiai iki šokolado ir kukurūzų dribsnių sausainių, čia yra šokoladinių sausainių receptas visiems!
Kodėl jums patiks šis receptas
- Lengvas Receptas – Šis vieno dubenėlio receptas paruošiamas taip greitai ir lengvai!
- Popietės arbatos skanėstas – Užpildykite sausainių skardą šiais žemės riešutų sviesto šokoladiniais sausainiais ir stebėkite, kaip jie išnyksta!
- Patogus šaldikliui – Iškepkite porciją ir mėgaukitės kaip „paimkite ir eik“ užkandį bet kada!
- Sutartinis ir Thermomix – abu būdai įtraukti į recepto kortelę įrašo pabaigoje.
Ko tau reikia
Jums tereikia a sauja pagrindinių ingredientų (kurių daugumą tikriausiai jau turite savo virtuvėje!), plius pakelį Reese žemės riešutų sviesto traškučiai kad šie būtų skanūs šokoladiniai ir žemės riešutų sviesto sausainiai!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
- Sviestas – naudokite iki kambario temperatūros suminkštintą sviestą. Šiems sausainiams gaminti galite naudoti sūdytą arba nesūdytą sviestą.
- rudas cukrus – Tai ne tik suteikia sausainiams skonį, bet ir suteikia jiems minkštos kramtomos tekstūros.
- Cukraus pudra – taip pat žinomas kaip super smulkaus cukraus. Taip sukuriamas sausainis, kuris iš išorės yra traškus.
- Vanilės ekstraktas – arba vanilės pupelių pasta.
- Riešutų sviestas – Rekomenduoju naudoti lygus ir kreminis žemės riešutų sviestas siekdami geriausių rezultatų.
- Druska – jei naudojate sūdytą sviestą, neįpilkite druskos.
- Kiaušinis – Aš naudoju didelio dydžio kiaušinius, sveriančius apytiksliai. po 60 kiekvieno.
- Paprasti miltai – taip pat žinomas kaip universalūs miltai.
- Kepimo milteliai – sukurti lengvą sausainį.
- Reese žemės riešutų sviesto traškučiai – šių žemės riešutų sviesto traškučių galima rasti daugumoje prekybos centrų.
- Šokolado traškučiai – pieniško šokolado arba juodojo šokolado drožlių. Man patinka naudoti Cadbury kepimo traškučiai.
Reikalinga įranga
- Elektriniai plaktuvai, stovi maišytuvas arba Thermomix.
- Dvi kepimo skardos išklotas kepimo popierius.
- Orkaitė – Aš naudoju orkaitę su ventiliatoriumi. Jei naudojate įprastą orkaitę, Padidinkite temperatūrą 10-20 laipsnių Celsijaus.
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Šie Reese žemės riešutų sviesto šokoladiniai sausainiai negali būti lengviau pagaminti – tiesiog mušti, ritinysir kepti!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
1 žingsnis – grietinėlės sviestas ir cukrus
Įkaitinkite orkaitė. Tepalas ir išklokite dvi kepimo skardas su kepimo popierius.
Pridėkite suminkštėjo sviesto, rudas cukrus, cukraus pudra ir Vanilės ekstraktas į dubenį ir mušti iki blyškus ir purus.
2 veiksmas – įmaišykite žemės riešutų sviestą
Pridėkite riešutų sviestas ir druskos ir plakite, kol žemės riešutų sviestas visiškai susimaišys.
3 veiksmas – pridėkite kiaušinį
Pridėkite kiaušinis ir mušti kol gerai susimaišys.
4 veiksmas – pridėkite sausų ingredientų
Lėtai pridėkite išsijotų paprastų miltų ir kepimo milteliai.
Tęsti mušti iki gerai sujungti:
5 veiksmas – pridėkite žemės riešutų sviesto ir šokolado drožlių
Švelniai įmaišykite Reese žemės riešutų sviesto traškučiai ir šokolado drožliųmaišykite, kol tik susimaišys.
6 žingsnis – kepkite
Ritinys mišinį į kamuoliukus ir padėkite ant paruošti padėklai. Tarp rutuliukų palikite tarpą, kad būtų vietos sausainiams pasiskirstyti.
Kepti įkaitintoje orkaitėje 10 minučių arba tol švelniai auksinės spalvos.
Palikite sausainius atvėsinkite ant padėklų kelias minutes prieš perkeliant į a vielos stovas į visiškai atvėsinti.
Ekspertų patarimai
- Nepermaišykite tešlos – taip gausis tankūs sausainiai.
- Kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi – kad jie nepriliptų prie dėklo.
- Tarp sausainių tešlos rutuliukų palikite tarpą – kepdami sausainiai pasklis.
- Šilti sausainiai yra labai trapūs ką tik iš orkaitės – Prieš perkeldami ant grotelių, palikite sausainius atvėsti ant padėklų 5 minutes.
- Sandėliavimas – laikyti sandariame inde kambario temperatūroje iki savaitės.
- Daugiau patarimaipamatyk mano paprasti patarimai, kaip iškepti puikius sausainius.
DUK
absoliučiai! Atvėsusius sausainius gerai suvyniokite, kad nesudegtumėte šaldiklyje, sudėkite į sandarų indą ir užšaldykite iki 3 mėnesių.
Ne, prieš kepant šios sausainių tešlos atvėsti nereikia.
Taip! Baltasis šokoladas, pieniškas šokoladas ir tamsaus šokolado traškučiai yra skanūs šiuose žemės riešutų sviesto sausainiuose!
Daugiau paprasti sausainių receptai Norėdami užpildyti sausainių formą, pateikiame keletą populiaresnių receptų:
NORITE DAR SKANČIŲ RECEPTŲ? Prenumeruokite mano naujienlaiškį arba sekite Facebook arba Instagram. O jei mėgstate kepti, ateikite ir prisijunkite prie mano Facebook kulinarijos klubo grupės arba užsiprenumeruokite mano YouTube kanalą.
Reese's žemės riešutų sviesto sausainiai
Skaniausi Reese žemės riešutų sviesto sausainiai, supakuoti su Reese žemės riešutų sviesto traškučiais IR šokolado drožlėmis!!!
Spausdinti Smeigtukas ĮvertinkPorcijos: 30 tarnauja
Kalorijos: 80kcal
Neleiskite ekranui užtemti
Instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių Celsijaus (ventiliatorius) arba 350 Farenheito.
Dvi kepimo skardas ištepkite riebalais, išklokite kepimo popieriumi ir atidėkite į šalį.
- Elektriniu plaktuvu arba trintuvu sutrinkite sviestą, rudąjį cukrų, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą iki šviesios ir purios masės. Jei naudojate Thermomix: Įdėkite drugelį į Thermomix dubenį. Įpilkite minkštą sviestą, cukraus pudrą ir rudąjį cukrų ir maišykite 20 sekundžių, 4 greičiu. Nubraukite dubenėlio šonus ir maišykite dar 40 sekundžių, 4 greičiu (arba kol taps blyški ir kreminė).
- Įdėkite žemės riešutų sviestą ir žiupsnelį druskos ir plakite, kol susimaišys. Jei naudojate Thermomix: Nuimkite drugelį. Įpilkite žemės riešutų sviesto ir druskos ir maišykite 10 sekundžių, 4 greitis. Nubraukite dubenėlio šonus ir pakartokite dar 5 sekundes.
- Įmuškite kiaušinį ir plakite, kol gerai susimaišys. Jei naudojate Thermomix: Sumažinkite iki 2 greičio ir įmuškite kiaušinį per MC angą. Maišykite 10 sekundžių.
- Lėtai suberkite persijotus paprastus miltus ir kepimo miltelius. Toliau plakite, kol gerai susimaišys.Jei naudojate Thermomix: Į dubenį suberkite paprastus miltus ir kepimo miltelius. Maišykite 10 sekundžių, greitis 4. Nubraukite dubenėlio šonus ir pakartokite dar 10 sekundžių.
- Įdėkite Reese žemės riešutų sviesto drožlių ir šokoladinių sausainių ir švelniai išmaišykite, kad susimaišytų.Jei naudojate Thermomix: Įpilkite Reese žemės riešutų sviesto drožlių ir šokolado drožlių ir maišykite 10 sekundžių, atvirkščiai, 1 greičiu (naudojant mentele, kad būtų lengviau maišyti).
Iš mišinio iškočiokite šaukšto dydžio rutuliukus ir sudėkite ant paruoštų padėklų (tarp sausainių palikite 5 cm tarpą, kad galėtų pasiskirstyti).
Kepkite 10 minučių arba iki švelniai auksinės spalvos.
Palikite sausainius atvėsti ant padėklų 5 minutes ir tada perkelkite ant grotelių, kad visiškai atvėstų.
Pastabos
- Nepermaišykite tešlos – taip gausis tankūs sausainiai.
- Kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi – kad jie nepriliptų prie dėklo.
- Tarp sausainių tešlos rutuliukų palikite tarpą – kepdami sausainiai pasklis.
- Šilti sausainiai yra labai trapūs ką tik iš orkaitės – Prieš perkeldami ant grotelių, palikite sausainius atvėsti ant padėklų 5 minutes.
- Sandėliavimas – laikyti sandariame inde kambario temperatūroje iki savaitės.
- Sušalimas – gerai suvynioti ir laikyti sandariame inde, užšaldyti iki 3 mėnesių.
- Daugiau patarimaipamatyk mano paprasti patarimai, kaip iškepti puikius sausainius.
Mityba
Kalorijos: 80kcal | Angliavandeniai: 12g | Baltymas: 1g | Riebalai: 3g | Sotieji riebalai: 2g | Polinesotieji riebalai: 0.2g | Mononesotieji riebalai: 1g | Trans-riebalų: 0.1g | Cholesterolis: 14mg | Natris: 29mg | Kalis: 28mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 104TV | Kalcis: 12mg | Geležis: 0.4mg
Source link