GERIAUSI EVER minkšti ir kramtomi šokoladiniai žemės riešutų sviesto sausainiai, SUpakuoti šokolado drožlėmis!
Paruošti užtrunka vos 10 minučių, jie puikiai tiks užpildyti sausainių indelį ar skanėstus priešpiečių dėžutėje.
Šokoladas ir žemės riešutų sviestas yra klasikinis derinys ir vienas iš mano mėgstamiausių! Kas galėtų atsispirti gabalėliui purūs žemės riešutų sviesto pyragaičiai arba traškūs žemės riešutų sviesto traškučių batonėliai?!
Šiuose šokoladiniai žemės riešutų sviesto sausainiai, Aš sujungiau klasikinis šokoladinis sausainis su sklandžiu ir kreminiu žemės riešutų sviestu, kad pagamintumėte TOKIĄ skanų sausainį!
Jei jūsų šeima yra taip apsėsta žemės riešutų sviesto kaip ir mano, būtinai peržiūrėkite šiuos kitus žemės riešutų sviesto receptus: 10 minučių žemės riešutų sviesto fudge, 5 ingredientų žemės riešutų sviesto gabalėlis ir šie paprasti žemės riešutų sviesto sausainiai su M&M.
Kodėl jums patiks šis receptas
- Lengvas receptas – naudojant tik 1 dubenį ir paruošti užtrunka 10 minučių, šie sausainiai paruošiami greitai ir lengvai.
- Pagrindiniai ingredientai – šokoladiniai žemės riešutų sviesto sausainiai gaminami iš pagrindinių sandėliuko ingredientų.
- Tinka šaldikliui – padaryti partiją ir laikyti šaldiklyje greitai užkąsti.
- Sutartinis ir Thermomix – abu būdai parašyti recepto kortelėje įrašo pabaigoje.
Ko tau reikia
Šie žemės riešutų sviesto šokoladiniai sausainiai yra pagaminti su pagrindiniai ingredientai kurį tikriausiai jau turite savo šaldytuve ir sandėliuke!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
- Sviestas – suminkštintas iki kambario temperatūros. Arba sūdyto, arba nesūdyto sviesto.
- rudas cukrus – rudasis cukrus sausainiams centre suteikia minkštos ir drėgnos tekstūros.
- Cukraus pudra – taip pat žinomas kaip super smulkaus cukraus. Taip sukuriamas sausainis, kuris iš išorės yra traškus.
- Vanilės ekstraktas – arba vanilės pupelių pasta.
- Riešutų sviestas – Rekomenduoju naudoti sklandų žemės riešutų sviestą.
- Druska – jei naudojate sūdytą sviestą, nedėkite žiupsnelio druskos.
- Kiaušinis – Aš naudoju didelius kiaušinius, kurie sveria apytiksliai. 60g.
- Paprasti miltai – taip pat žinomas kaip universalūs miltai.
- Kepimo milteliai – pridėta, kad būtų sukurtas lengvas sausainis.
- Šokolado traškučiai – pieniško šokolado arba juodojo šokolado drožlių.
Reikalinga įranga
- Elektriniai plaktuvai, stovi maišytuvas arba Thermomix.
- Dvi kepimo skardos išklotas kepimo popierius.
- Orkaitė – Aš naudoju orkaitę su ventiliatoriumi. Jei naudojate įprastą orkaitę, Padidinkite temperatūrą 10-20 laipsnių Celsijaus.
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Reikia tik 10 minučių pasiruošti šie žemės riešutų sviesto sausainiai su šokolado drožlėmis!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
1 žingsnis – grietinėlės sviestas ir cukrus kartu
Įkaitinkite orkaitę. Kepimo skardas ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi.
Padėkite minkšto sviesto, rudas cukrus, cukraus pudra ir vanilė į a dubuo ir mušė kartu iki blyškus ir purus.
2 veiksmas – pridėkite žemės riešutų sviesto
Pridėkite lygaus žemės riešutų sviesto ir druskos ir plakite iki vientisos masės.
3 veiksmas – pridėkite kiaušinį
Nugalėkite kiaušinis į mišinį, kol gerai sujungti.
4 veiksmas – pridėkite sausų ingredientų
Lėtai pridėkite paprasti miltai ir kepimo milteliai.
Toliau plakite, kol mišinys taps gerai sujungti.
5 veiksmas – pridėkite šokolado drožlių
Sumaišykite šokolado drožlių į sausainių tešlą švelniai, kol tik sujungti.
6 žingsnis – kepkite
Roll tjis sumaišomas į rutuliukus ir padėkite ant išklotos kepimo skardosbūtinai palikite a tarpas tarp rutuliukų, kad jie galėtų skleistis.
Kepti šokoladiniai žemės riešutų sviesto sausainiai įkaitintoje orkaitėje, kol švelniai auksinės spalvos.
Palikite sausainius keletą minučių atvėsinkite ant padėklų prieš perkeliant į a groteles, kad visiškai atvėstų.
Ekspertų patarimai
- Kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi – kad sausainiai nepriliptų prie padėklų.
- Nepermaišykite sausainių tešlos – kitaip gausite kietus sausainius.
- Paliekant tarpą – palikite 5 cm tarpą tarp sausainių, kad jie galėtų pasiskirstyti.
- Palikite sausainius atvėsti ant kepimo skardų 5 minutes – sausainiai yra labai trapūs, kai šilti iš orkaitės, todėl geriausia juos šiek tiek atvėsti prieš perkeliant ant vielinio aušinimo grotelių, kad visiškai atvėstų.
- Sandėliavimas – šokoladinius žemės riešutų sviesto sausainius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki savaitės.
DUK
Deja, ne. Naminis žemės riešutų sviestas šiems sausainiams gaminti netinka, geriausia naudoti parduotuvėje pirktą glotnų ir kreminį žemės riešutų sviestą.
absoliučiai! Sausainius gerai suvyniokite ir užšaldykite iki 3 mėnesių.
Taip, baltojo šokolado drožlės būtų labai skanus šių žemės riešutų sviesto sausainių priedas.
Daugiau lengvi sausainių receptai kurių paruošimas užtruks vos kelias minutes, peržiūrėkite šiuos kitus populiarius receptus:
NORITE DAR SKANČIŲ RECEPTŲ? Prenumeruokite mano naujienlaiškį arba sekite Facebook arba Instagram. O jei mėgstate kepti, ateikite ir prisijunkite prie mano Facebook kulinarijos klubo grupės arba užsiprenumeruokite mano YouTube kanalą.
Šokoladiniai žemės riešutų sviesto sausainiai
Geriausi visų laikų šokoladiniai žemės riešutų sviesto sausainiai! Traškus išorėje… minkštas ir kramtomas vidus!
Spausdinti Smeigtukas ĮvertinkPorcijos: 30 tarnauja
Kalorijos: 80kcal
Neleiskite ekranui užtemti
Instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 175 laipsnių Celsijaus (ventiliatorius) arba 350 Farenheito.
Dvi kepimo skardas ištepkite riebalais, išklokite kepimo popieriumi ir atidėkite į šalį.
- Elektriniu plaktuvu arba trintuvu sutrinkite sviestą, rudąjį cukrų, cukraus pudrą ir vanilės ekstraktą iki šviesios ir purios masės. Jei naudojate Thermomix: Įdėkite drugelį į Thermomix dubenį. Įpilkite minkštą sviestą, cukraus pudrą ir rudąjį cukrų ir maišykite 20 sekundžių, 4 greičiu. Nubraukite dubenėlio šonus ir maišykite dar 40 sekundžių, 4 greičiu (arba kol taps blyški ir kreminė).
- Įdėkite žemės riešutų sviestą ir žiupsnelį druskos ir plakite, kol susimaišys. Jei naudojate Thermomix: Nuimkite drugelį. Įpilkite žemės riešutų sviesto ir druskos ir maišykite 10 sekundžių, 4 greitis. Nubraukite dubenėlio šonus ir pakartokite dar 5 sekundes.
- Įmuškite kiaušinį ir plakite, kol gerai susimaišys. Jei naudojate Thermomix: Sumažinkite iki 2 greičio ir įmuškite kiaušinį per MC angą. Maišykite 10 sekundžių.
- Lėtai suberkite persijotus paprastus miltus ir kepimo miltelius. Toliau plakite, kol gerai susimaišys.Jei naudojate Thermomix: Į dubenį suberkite paprastus miltus ir kepimo miltelius. Maišykite 10 sekundžių, greitis 4. Nubraukite dubenėlio šonus ir pakartokite dar 10 sekundžių.
- Įdėkite šokoladinius sausainius ir švelniai išmaišykite, kad susimaišytų.Jei naudojate Thermomix: Sudėkite šokolado drožles ir maišykite 10 sekundžių, atvirkščiai, 1 greičiu (padėkite maišyti mentele).
Iš mišinio iškočiokite šaukšto dydžio rutuliukus ir sudėkite ant paruoštų padėklų (tarp sausainių palikite 5 cm tarpą, kad galėtų pasiskirstyti).
Kepkite 10 minučių arba iki švelniai auksinės spalvos.
Palikite sausainius atvėsti ant padėklų 5 minutes ir tada perkelkite ant grotelių, kad visiškai atvėstų.
Pastabos
- Kepimo skardas išklokite kepimo popieriumi – kad sausainiai nepriliptų prie padėklų.
- Turėkite savo sviestą ir kiaušinį kambario temperatūroje.
- Nepermaišykite sausainių tešlos – kitaip gausite kietus sausainius.
- Paliekant tarpą – palikite 5 cm tarpą tarp sausainių, kad jie galėtų pasiskirstyti.
- Palikite sausainius atvėsti ant kepimo skardų 5 minutes – sausainiai yra labai trapūs, kai šilti iš orkaitės, todėl geriausia juos šiek tiek atvėsti prieš perkeliant ant vielinio aušinimo grotelių, kad visiškai atvėstų.
- Sandėliavimas – sausainius laikykite sandariame inde kambario temperatūroje iki savaitės.
- Sušalimas – sausainius gerai suvyniokite, sudėkite į sandarų indą ir užšaldykite iki 3 mėnesių.
Mityba
Kalorijos: 80kcal | Angliavandeniai: 12g | Baltymas: 1g | Riebalai: 3g | Sotieji riebalai: 2g | Polinesotieji riebalai: 0.2g | Mononesotieji riebalai: 1g | Trans-riebalų: 0.1g | Cholesterolis: 14mg | Natris: 29mg | Kalis: 28mg | Pluoštas: 0.2g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 104TV | Kalcis: 12mg | Geležis: 0.4mg
Source link