Šis sotus ir skanus avienos ragu su pomidorų ir raudonojo vyno padažu lėtai kepamas orkaitėje, kol ištirps burnoje.
Patiekite su pappardelle ir daugybe tarkuoto parmezano sočiai šeimos vakarienei, kuri taip pat yra geriausias žiemos maistas!
Tai ėrienos ragu receptas su byrančia švelnia ėriena sodriame raudonojo vyno ir pomidorų padaže tobulas komforto maistas vėsesniam orui! Jei esate kažkuo panašus į mane, kai tik temperatūra nukrenta, aš trokštu makaronai, sriubos ir lėtos viryklės patiekalai – patiekalai, kurie bus sušildys jus iš vidaus! Ir šis avienos ragu su pappardelle padarys būtent tai!
Kaip mano Itališka jautienos ragu, lėtos viryklės avienos blauzdelės, jautienos lazanija ir Bolonijos gnocchitai avienos ragu receptas yra garantuotas taip pat patinka miniai!
Kodėl jums patiks šis receptas
- Lengvas receptas – Paruoškite vos 20 minučių, palikite orkaitę atlikti likusį darbą, tada išvirkite makaronus ir patiekite!
- Šeimos vakarienė – Vaikams IR suaugusiems patinka šis ėrienos ragu su pappardelle!
- Patogus Maistas – Su sodriu ir kvapniu padažu, makaronais ir šviežiai tarkuotu parmezano sūriu šis ragu yra GERIAUSIAS komfortiškas maistas.
- Maitina minią – pagal šį receptą a didelė partijapuikiai tinka linksminti minią arba užšaldyti pusę vėliau!
Ko tau reikia
Jums tereikia a sauja lengvai randamų ingredientų kad tai būtų skanu avienos kojos ragu.
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
- Alyvuogių aliejus – kepti ir avieną, ir daržoves.
- Drugelinė ėriuko koja – ši ėriuko koja be kaulų yra perpjauta, kad būtų sukurta drugelio forma, todėl ji iškepa greičiau nei visa ėriuko koja.
- Rudasis svogūnas – arba geltonasis svogūnas.
- Morkos – avienos ragu suteikia saldumo.
- Salierai – kartu su morkomis ir svogūnais salierai sudaro italų kalbąffritto kuris yra daugelio itališkų ragu ir rizoto pagrindas.
- Česnakai – galite naudoti šviežias česnako skilteles ir jas sumalti patys, arba naudoti parduotuvėje pirktą maltą česnaką.
- Džiovinti čiobreliai – Čiobreliai yra puikus avienos partneris.
- Pomidorų pasta – Šis tirštas, koncentruotas pomidorų padažas padeda sukurti sodrų ragu padažą.
- raudonas vynas – raudonasis vynas suteikia ragui nuostabiai sodrų skonį. Alkoholis išverda, todėl puikiai tinka patiekti visai šeimai. Jei nenorite naudoti vyno, galite jį pakeisti papildomu jautienos sultiniu, tačiau gatavas padažas nebus tokio pat skonio.
- Jautienos sultinys – Galite naudoti daržovių arba vištienos sultinį, tačiau jautienos sultinys suteikia sodresnį skonį.
- Kubeliais supjaustyti pomidorai – arba naudokite slyvinius pomidorus ir sutrinkite juos šaukšto galais.
- Jūros druskos ir maltų pipirų – pagardinti.
- Virti makaronai – tarnauti, žr „Ekspertų patarimai“ žemiau mano mėgstamiausių rūšių makaronų, kuriuos patiekiu su ėrienos ragu.
- parmezano sūris – smulkiai sutarkuoti, patiekti.
Reikalinga įranga
Vienintelė įranga, kurios jums reikia avienos ragu gamybai, yra:
- Keptuvė arba ketaus keptuvė – avienos kepimui ir daržovių kepimui.
- Olandų orkaitė Arba kitas orkaitėje atsparus indas su dangčiu – ragu kepimui orkaitėje (arba naudokite tą patį patiekalą ėrienai apkepti ir tada kepti orkaitėje, jei turite tokią, kuri dedama ant viryklės ir orkaitėje).
- Orkaitė – Aš naudoju orkaitę su ventiliatoriumi. Jei naudojate įprastą orkaitę, tPadidinkite temperatūrą nuo 10 iki 20 laipsnių Celsijaus.
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Tai avienos ragu su makaronais paima 20 minučių pasiruoštitada palikite orkaitę, kad atliktumėte likusį darbą už jus!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
1 veiksmas – apkepkite ėriuką
Įkaitinkite orkaitę.
Įkaitinkite porą šaukštų alyvuogių aliejus a keptuvė (arba ketaus keptuvė). Iškirpti ėriena į keturias vienodo dydžio dalis. Sezonas su druskos ir pipirų ir tada apkepkite iš visų pusių, kol parudavusi. Išimkite iš keptuvės ir padėkite ant lėkštės, atidėkite.
2 veiksmas – virkite daržoves
Pridėkite likusią dalį alyvuogių aliejus prie keptuvę. Pridėkite smulkiai pjaustyto svogūno, morkų ir salierų ir virkite, kol suminkštės.
3 veiksmas – pridėkite česnako ir čiobrelių
Ir malto česnako ir čiobreliai ir pavirti minutę.
4 veiksmas – pridėkite pomidorų pastos
Išmaišykite per pomidorų pasta.
5 veiksmas – pridėkite vyną
Supilkite į raudonas vynasjei naudojate.
6 veiksmas – įpilkite jautienos sultinio ir pomidorų
Prieš įdėdami vyną pavirkite porą minučių skystas jautienos sultinys ir kubeliais pjaustytų pomidorų. Atneškite į a troškinti.
7 veiksmas – viską sudėkite į orkaitei atsparų indą
Padėkite ėriena ir bet kokios sultysir pomidorų-daržovių padažas į a didelis ketaus indas arba Olandų orkaitė.
8 veiksmas – kepkite orkaitėje
Įdėti dangtelis ant keptuvės, įdėkite į įkaitintą orkaitę ir virkite 2,5 valandos.
9 žingsnis – susmulkinkite ėriuką
Paimkite gabalus virta aviena išimkite iš padažo ir padėkite ant a plokštelė. Naudokite dvi šakutes susmulkinkite ėriuką.
10 veiksmas – grąžinkite ėrieną į padažą
Grąžinti susmulkinta aviena prie padažas ir maišykite.
Padėkite keptuvę ant viryklės ant žema temperatūra kol verdate makaronus.
11 žingsnis – patiekite
Pridėkite virti makaronai į keptuvę avienos ragukartu su šlakeliu makaronų vandens, jei padažas per tirštas. Išmaišykite Sujungti.
Nedelsdami patiekite ėrienos ragu su daugybe tarkuoto parmezano sūrio per viršų.
Ekspertų patarimai
- Pan – naudoti didelė ketaus keptuvė arba olandiška orkaitė už geriausi rezultataines jie užtikrina vienodą temperatūrą viso gaminimo metu.
- Geriausios makaronų rūšys patiekti su ėrienos ragu: Ragu reikia patiekti su didelių makaronų lukštų arba juosteles, kad sugautumėte visą padažą. Pappardelle, tagliatelle arba rigatoni yra puikus pasirinkimas.
- Jei ragu per tiršta – įpilkite šiek tiek makaronų vandens. Tai ne tik padeda atskiesti padažą, bet ir makaronų vandenyje esantis krakmolas padės padažui prilipti prie makaronų.
- Sandėliavimas – likusį ėrienos ragu laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų arba užšaldykite.
DUK
Tiek ragu, tiek bolognese yra mėsos padažai, tačiau žodis „ragu“ iš tikrųjų apima įvairius pomidorų padažus, o „Bolognese“ yra specifinė padažo rūšis, kuriai naudojama mažiau pomidorų ir dažnai yra pieno.
absoliučiai! Avienos ragu gerai užšaldys iki 3 mėnesių. Per naktį atšildykite šaldytuve ir pakaitinkite, kol sušils.
Į ragu įpilkite šlakelį makaronų virimo vandens, kad makaronai pasidengtų.
Kad būtų lengviau, jaukios šeimos vakarienėsstai keleta žiemos šildytuvai kuriuos visa šeima pasitinka plačiomis šypsenomis (įskaitant įkyrius valgytojus!)
NORITE DAR SKANČIŲ RECEPTŲ? Prenumeruokite mano naujienlaiškį arba sekite Facebook arba Instagram. O jei mėgstate kepti, ateikite ir prisijunkite prie mano Facebook kulinarijos klubo grupės arba užsiprenumeruokite mano YouTube kanalą.
Avinėlis Ragu
GERIAUSIAS sodrus ir kvapnus avienos ragu… lėtai kepamas orkaitėje, kol mėsa tiesiogine prasme subyrės! Patiekite su pappardelle ir daugybe parmezano jaukiai, sočiai vakarienei.
Spausdinti Smeigtukas ĮvertinkPorcijos: 8 tarnauja
Kalorijos: 639kcal
Neleiskite ekranui užtemti
Instrukcijos
Įkaitinkite orkaitę iki 160 laipsnių Celsijaus (su ventiliatoriumi).
Keptuvėje (arba ketaus keptuvėje) ant stiprios ugnies įkaitinkite 2 šaukštus alyvuogių aliejaus. Pagardinkite avieną druska ir pipirais ir apkepkite iš visų pusių, kol apskrus (maždaug po 5 minutes iš kiekvienos pusės). Avieną atidėkite į atskirą lėkštę.
- Į keptuvę įpilkite likusį 1 šaukštą alyvuogių aliejaus. Sudėkite svogūną, morką ir salierą ir virkite ant vidutinės ugnies 10 minučių arba kol daržovės suminkštės. Česnakus ir čiobrelius sudėkite į keptuvę ir kepkite dar 1 minutę.
Išmaišykite per pomidorų pastą.
Supilkite vyną ir maišykite 2 minutes.
Supilkite skystą jautienos sultinį ir kubeliais pjaustytus pomidorus. Užvirinkite.
Grąžinkite ėrieną (ir visas sultis) į keptuvę.
Avieną ir padažą sudėkite į orkaitei atsparų indą su dangčiu (ketaus indą arba olandišką orkaitę).
Virkite 2,5 valandos (netikrindami).
- Avienos gabalėlius sudėkite į lėkštę ir susmulkinkite dviem šakutėmis. Susmulkintą avieną grąžinkite į padažą ir išmaišykite.
Uždėkite keptuvę ant viryklės ir toliau virkite ant silpnos ugnies, kol virsite makaronus.
Įdėkite išvirtus makaronus į ėrienos ragu keptuvę (jei reikia, įpilkite šlakelį makaronų vandens).
Patiekite iš karto su dideliu kiekiu tarkuoto parmezano sūrio.
Pastabos
- Pan – naudoti didelė ketaus keptuvė arba olandiška orkaitė už geriausi rezultataines jie užtikrina vienodą temperatūrą viso gaminimo metu.
- Geriausios makaronų rūšys patiekti su ragu: Ragu reikia patiekti su didelių makaronų lukštų arba juosteles, kad sugautumėte visą padažą. Pappardelle, tagliatelle arba rigatoni yra puikus pasirinkimas.
- Jei ragu per tiršta – įpilkite šiek tiek makaronų vandens. Tai ne tik padeda atskiesti padažą, bet ir makaronų vandenyje esantis krakmolas padės padažui prilipti prie makaronų.
- Sandėliavimas – Ragu likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų.
- Užšaldyti – iki 3 mėnesių. Per naktį atšildykite šaldytuve ir pakaitinkite, kol sušils.
Mityba
Kalorijos: 639kcal | Angliavandeniai: 29g | Baltymas: 31g | Riebalai: 41g | Sotieji riebalai: 16g | Polinesotieji riebalai: 4g | Mononesotieji riebalai: 18g | Cholesterolis: 110mg | Natris: 14432mg | Kalis: 846mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 2886TV | Vitamino C: 13mg | Kalcis: 90mg | Geležis: 5mg
Source link