

Pomidorų bazilikų makaronai
- 3 oz spagečių makaronai
- 3 a.š alyvuogių aliejus
- 1 1/2 puodeliai vyšniniai pomidorai, perpjauti per pusę
- 1/3 puodelis pjaustytų grybų
- 8 žalios alyvuogės, be kauliukų ir perpjautos per pusę
- 6-8 a.š baziliko lapai
- 3 puodeliai supakuoti kūdikių špinatai, pašalinti stiebai
- 1/4 šaukštelis druskos
- 1/8 šaukštelis šviežiai maltų juodųjų pipirų
Puodą vandens užvirinkite (be druskos). Sudėkite makaronus; virkite 8 minutes arba kol suminkštės. Išsaugokite 1/4 puodelio makaronų vandens, tada nusausinkite makaronus kiaurasamtyje. Atidėti.
Kol makaronai verda, įkaitinkite didelę keptuvę ant vidutinės ugnies.
Į keptuvę įpilkite aliejaus ir pasukite, kad apsemtų. Sudėkite pomidorus, grybus ir alyvuoges; maišykite apie 2 minutes, kol pomidorai pradės minkštėti ir taškytis. Kai pomidorai atrodys švelnūs, įmaišykite baziliką ir špinatus.
Įpilkite druskos ir juodųjų pipirų; maišykite.
Įpilkite makaronų, tada įmaišykite špinatus ir baziliką ir plakite, kol gerai susimaišys. Virkite 2 minutes arba tol, kol žalumynai suvys. Jei reikia, pagal pageidavimą įpilkite rezervuoto makaronų vandens. Pomidorų bazilikų makaronai yra paruošti patiekti.
Nukelkite nuo ugnies ir patiekite. Jei norite, apibarstykite tarkuotu sūriu. Mėgautis!
Tai greitas ir paprastas makaronų receptas su šviežiais pomidorais. Galų gale gausite padažą, kurio paruošimas nėra toks svarbus, ir jis užvirsta per 15 minučių ar mažiau.
Makaronai: Man labiau patinka naudoti ilgus makaronus, tokius kaip spagečiai, linguine ar fettuccine. Nerekomenduoju naudoti angelo plaukų, nes jie bus per gležni padažui. Be glitimo: Galite pakeisti makaronais be glitimo. Pomidorai: Šis receptas yra su vyšniniais pomidorais. Galite naudoti vynuogėse nokintus pomidorus arba paveldėtus pomidorus. Svarbiausia, kad jie būtų prinokę ir tvirti, nes bus geriausio skonio.
Pomidorų bazilikų makaronai: puikus gaivių skonių mišinys
Pomidorų bazilikų makaronai yra klasikinis patiekalas, kuriame derinamas sodrus, aštrus prinokusių pomidorų skonis ir gaivus, aromatingas baziliko skonis. Šis paprastas, bet skanus receptas puikiai tinka greitai savaitės vakarienei arba įmantriam svečių patiekalui. Šiame straipsnyje išnagrinėsime šio žavaus pomidorų bazilikų makaronų recepto kilmę, paruošimo patarimus ir variantus, maksimaliai išnaudodami vidines nuorodas į kitus susijusius receptus.
Pomidorinių bazilikų makaronų esmė
Pomidorų bazilikų pasta yra harmoningas šviežių pomidorų, baziliko, česnako ir alyvuogių aliejaus mišinys, sumaišytas su mėgstamais makaronais. Sudedamųjų dalių paprastumas leidžia suspindėti natūraliems skoniams, todėl šis patiekalas yra mėgstamiausias tarp makaronų mėgėjų. Nesvarbu, ar naudojate šviežius pomidorus iš sodo, ar aukštos kokybės konservuotus pomidorus, šis receptas tikrai nustebins savo ryškiu skoniu ir gražiu pateikimu.
Ištakos ir kultūrinė reikšmė
Pomidorų bazilikų makaronai, dar žinomi kaip Pasta al Pomodoro, šaknys yra italų virtuvėje. Šis patiekalas įkūnija itališkos virtuvės esmę, kurioje akcentuojami švieži, kokybiški ingredientai ir paprasti paruošimo būdai. Pomidorų ir baziliko derinys yra pagrindinis italų virtuvės patiekalas, simbolizuojantis Viduržemio jūros regiono dietos dėmesį į šviežius, sezoninius produktus.
Patarimai tobuliems pomidorų bazilikų makaronams
- Tinkamų pomidorų pasirinkimas: Norėdami gauti geriausią skonį, naudokite prinokusius, sultingus pomidorus. Jei neturite šviežių vyšninių pomidorų, galite naudoti vynuogėse nokintus pomidorus arba paveldėtus pomidorus.
- Šviežias bazilikas: Švieži baziliko lapai yra būtini šiam receptui. Jie suteikia gyvybingą, aromatingą skonį, kurio džiovintas bazilikas negali pakartoti.
- Kokybiškas alyvuogių aliejus: naudokite aukščiausios kokybės pirmojo spaudimo alyvuogių aliejų, kad gautumėte sodrų vaisių skonį, kuris puikiai dera su pomidorais ir bazilikais.
- Makaronų gaminimas: Virkite makaronus, kol jie taps al dente, ty jie bus kieti. Tokia tekstūra geriausiai tinka su padažu ir neleidžia makaronams tapti purūs.
Variacijos, kurias reikia išbandyti
Nors klasikiniai pomidorų bazilikų makaronai yra puikūs vieni, galite eksperimentuoti su įvairiais ingredientais ir sukurti įdomių variantų. Norėdami gauti kreminės spalvos, įpilkite šlakelį riebios grietinėlės arba rikotos sūrio. Taip pat galite pridėti kitų daržovių, pvz., špinatų, grybų ar paprikų, kad pagerintumėte tekstūrą ir maistingumą. Ištirkite daugiau variantų naudodami tokius receptus kaip Masala saldžiųjų pipirų karis ir Saldžiarūgštis gvajavos karis.
Poravimo ir aptarnavimo pasiūlymai
Pomidorų bazilikų makaronai yra universalūs ir puikiai dera su įvairiais garnyrais. Patiekite su šviežiomis žaliomis salotomis, pvz Agurkų salotos, arba traški česnakinė duona pilnaverčiam patiekalui. Jis taip pat puikiai dera su tokiais užkandžiais kaip Aštrūs Indijos miltų traškučiai o desertui apsvarstykite Moong Dal Halwa (veganas kad valgį užbaigtumėte saldžia nata.
Pomidorinių bazilikų makaronų pranašumai
Pomidorų bazilikų makaronų recepte gausu maistinių medžiagų iš šviežių pomidorų ir baziliko. Pomidoruose gausu vitaminų A ir C, taip pat antioksidantų, tokių kaip likopenas, kurie yra naudingi širdies sveikatai. Bazilikas prideda vitamino K ir kitų būtinų maistinių medžiagų dozę. Norėdami gauti daugiau sveikatai svarbių receptų, tyrinėkite Sorų sriuba (Bajra Raab ir Daržovių Biryani (momentinis puodas
DUK apie pomidorų bazilikų makaronus
Kl .: Kokius makaronus reikia naudoti ruošiant pomidorų bazilikų makaronus?
A: Spagečiai, Linguine, Fettuccine, o ne angelo plaukai, nes jie bus per gležni padažui.
Klausimas: Ar galime pagaminti pomidorų bazilikų makaronų receptą be glitimo?
A: Taip, makaronus galite pakeisti makaronais be glitimo
Kl .: Kokius pomidorus reikia naudoti pagal pomidorų bazilikų makaronų receptą?
A: Kol naudojome pomidorines vyšnias. Tačiau galima naudoti ir vynuogyne prinokusius pomidorus arba paveldėtus pomidorus.
Klausimas: Bet kokie konkretūs dalykai, kuriuos reikia patikrinti, ar nėra pomidorų bazilikų makaronų recepto
Išvada
Pomidorų bazilikų makaronų receptas yra puikus būdas mėgautis šviežiais itališkos virtuvės skoniais su minimaliomis pastangomis. Nesvarbu, ar esate patyręs virėjas, ar pradedantysis, šis patiekalas tikrai taps mėgstamiausiu jūsų kulinariniame repertuare.
Norėdami gauti daugiau įdomių receptų ir variantų, tyrinėkite kitus puikius patiekalus, pvz., Dodha Burfi (Punjabi Milk Fudge), Saldžiųjų bulvių chaat
Mėgaukitės skonių kelione ir laimingu gaminimu!