Šiame klasikiniame faršo ir sūrio pyrage yra sodrus ir sultingas maltos jautienos įdaras, tarkuoto sūrio sluoksnis ir traški, auksinė sluoksniuota tešla.
Ši lengva ir ekonomiška vakarienė bus ant stalo greičiau nei per 1 valandą!
Tai faršo ir sūrio pyragas yra lengva šeimos vakarienė tai yra ant stalo greičiau nei per valandą.
Visada galite garantuoti idėją a pyragas vakarienei bus sutikti su plačiomis šypsenomis iš visos šeimos! Nesvarbu, ar tai a kepsnių ir grybų pyragas arba jautienos vakarėlis pyragaičiai, vištienos ir porų pyragaičiaiarba vištienos ir grybų pyragasvisada bus užklausų sekundėms!
Esame dideli gerbėjai jautienos faršo receptaiir jautienos ir špinatų pyragas, jautienos dešros suktinukai ir jautienos kotletų mėsainiai yra nuolatiniai mūsų savaitės maitinimo planai!
Kodėl jums patiks šis receptas
- Lengva pagaminti – jautienos faršo įdaras gaminamas vienoje keptuvėje, tada tiesiog dedame į kepimo indą, apibarstytą sūriu ir sluoksniuotą tešlą, ir kepame!
- Šeimos vakarienė – faršo ir sūrio pyragą mėgsta visa šeima (net ir įnoringiausi valgytojai!)
- Tinka šaldikliui – padaryti dvigubą kiekį, arba užšaldykite likučius tada pašildykite greitai ir lengvai vakarienei!
- Patogus biudžetui – šis pyragas pagamintas iš biudžetiniai ingredientai ir padaro an ekonomiška vakarienė.
Ko tau reikia
Tai maltos jautienos pyrago receptas yra pagamintas su biudžetą tausojančių ingredientųkurių daugumą tikriausiai jau turite savo virtuvėje!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
- Alyvuogių aliejus – Svogūnų, česnakų ir jautienos faršo troškinimui. Jei pageidaujate, galite naudoti įprastą alyvuogių aliejų arba augalinį aliejų.
- Rudasis svogūnas – taip pat vadinama geltonasis svogūnas.
- Česnakai – Galite naudoti parduotuvėje pirktą maltą česnaką arba susmulkintą šviežią česnaką.
- Jautienos faršas – Šiam pyragui geriau naudoti liesą jautienos faršą, tačiau, jei norite, galite naudoti įprastą jautienos faršą.
- Paprasti miltai – taip pat žinomas kaip universalūs miltai.
- Pomidorų pasta – taip jautienos faršas suteikia sodraus pomidorų skonio ir suteikia jam gražią spalvą.
- Worcestershire padažas – Truputis šio padažo tikrai sustiprina sodrų jautienos skonį.
- Cukraus pudra – taip pat žinomas kaip super smulkaus cukraus. Tai neprivaloma, kai kurios pomidorų pastos gali būti šiek tiek kartokos, todėl įdedama žiupsnelio cukraus, kad tai ištaisytų.
- Skystas jautienos sultinys – suteikia pyragui sodresnio jautienos skonio. Kaip pakaitalą taip pat galite naudoti skystą vištienos ar daržovių sultinį arba sultinio kubelį, sumaišytą su vandeniu.
- Šaldyti žirniai – prieš dedant į pyrago įdarą žirnių atšildyti nereikia.
- Druskos ir pipirų – pagardinti.
- Sūris – tarkuotas čederio sūris, skanus sūris, mocarela arba jų mišinys.
- Sluoksniuota tešla – 2 lakštai atitirpinti. Man patinka naudoti Pampos sluoksniuotos tešlos tačiau naudokite bet kurį prekės ženklą. Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą, prieš naudodami įsitikinkite, kad ji atšildyta.
- Kiaušinis – išplaktu kiaušiniu aptepti tešlą, o kepimo metu jis įgauna gražų blizgantį, auksinį viršų.
- sezamo sėklos – apibarstyti pyrago viršų, nebūtina.
Reikalinga įranga
Norėdami tai padaryti, jums nereikia jokios prabangios įrangos pikantiško faršo pyrago receptas! Viskas, ko tau reikia, yra:
- Didelė keptuvė
- Vidutinis kepimo indas
- Orkaitė – Aš naudoju orkaitę su ventiliatoriumi. Įprastai orkaitei padidinti temperatūrą 10-20 laipsnių Celsijaus.
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Tai jautienos faršo ir sūrio pyragas trunka tik 15 minučių pasiruoštitada pašaukite į orkaitę iki auksinės spalvos!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
1 veiksmas – kepkite svogūną, česnaką ir jautieną
Įkaitinkite orkaitę ir šiek tiek patepkite kepimo indą riebalais. Atidėti.
Šildykite alyvuogių aliejus keptuvėje ir kepkite svogūnas, česnako ir jautienos faršas iki parudavusi. Sulaužykite visus faršo gabalėlius.
Pabarstykite ant paprasti miltai ir išmaišykite per mėsa ir svogūnai keptuvėje.
2 veiksmas – įpilkite pomidorų pastos, Vusterio padažo, cukraus ir atsargų
Pridėkite pomidorų pasta, Worcestershire padažas, cukraus pudra ir skystas jautienos sultinys prie keptuvės.
Sumaišykite sujungti ir tada virėjasmaišydami, kol skystis susitrauks sutirštėjo.
3 veiksmas – pridėkite žirnių ir pagardinkite
Sezonas su druskos ir pipirų ir išmaišykite per šaldyti žirniai.
4 žingsnis – supilkite į kepimo indą
Supilkite jautienos įdaras į a riebalais pateptą kepimo formą.
5 veiksmas – pridėkite sūrį
Pabarstykite tarkuotas sūris ant faršo viršaus.
6 veiksmas – uždenkite sluoksniuotą tešlą
Uždenkite įdarą su sluoksniuotos tešlos lakštų, sandarinimas į briaunos. Į tešlą įpjaukite keletą plyšelių, kad galėtumėte garai pabėgti.
Šepetys į konditerijos lakštai su plaktas kiaušinis ir pabarstykite sezamo sėklosjei naudojate.
7 žingsnis – kepkite
Kepti faršo ir sūrio pyragą įkaitintoje orkaitėje, kol užpildas karštas ir tešla yra sluoksniuota ir auksinė.
Ekspertų patarimai
- Jautienos faršą sulaužykite šaukštu, kol jis apskrus – kad nebūtų gabalėlių ir tolygus kepimas.
- Įsitikinkite, kad jūsų sluoksniuota tešla visiškai atšildyta prieš naudojant.
- Sumuštas kiaušinis – sukuria nuostabiai auksinį ir blizgantį konditerijos viršų.
- Idėjų aptarnavimas – šis faršo ir sūrio pyragas skanus ir vienas, bet galite patiekti ir su bulvių koše, arba traškūs pleištaio ant šono – šiek tiek garuose virtų brokolių, šparaginių pupelių, morkų ar žiedinio kopūsto.
- Sandėliavimas – likučius laikykite šaldytuve iki 2 dienų.
- Kaip pašildyti – pašildykite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje, kol centre įkais.
DUK
Taip! Užšaldykite likučius iki 3 mėnesių. Leiskite per naktį atitirpti šaldytuve prieš kaitinant mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje.
Sluoksniuotos tešlos lakštus reikia pjaustyti aštriu peiliu, kad sluoksniai nesuliptų, o pyragą būtinai kepkite karštoje įkaitintoje orkaitėje, nes tešlai pakilti reikia aukštos temperatūros.
absoliučiai! Šį pyragą galite kepti mažesniuose atskiruose induose ar ramekinuose.
Jūs negalite įveikti jautienos faršo už a nebrangi šeimos vakarienė! Štai dar keletas mūsų mėgstamiausi pikantiškos maltos jautienos receptai:
NORITE DAR SKANČIŲ RECEPTŲ? Prenumeruokite mano naujienlaiškį arba sekite Facebook arba Instagram. O jei mėgstate kepti, ateikite ir prisijunkite prie mano Facebook kulinarijos klubo grupės arba užsiprenumeruokite mano YouTube kanalą.
Faršo ir sūrio pyragas
Senamadiškas faršo ir sūrio pyragas, padengtas sluoksniuota tešla! Lengvas savaitės vidurio valgis, kuris trunka mažiau nei valandą ir kurį mėgsta visi.
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 6 tarnauja
Kalorijos: 842kcal
Ingridientai
Jautienos faršo įdarui
Neleiskite ekranui užtemti
Instrukcijos
-
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių Celsijaus (su ventiliatoriumi).
-
Didelėje keptuvėje ant stiprios ugnies įkaitinkite 1 valgomąjį šaukštą alyvuogių aliejaus.Sudėkite svogūną, česnaką ir jautienos faršą ir kepkite 3–4 minutes arba kol paruduos (šaukštu sulaužykite jautienos gabaliukus). Pabarstykite paprastus miltus ir išmaišykite.
-
Įpilkite pomidorų pastos, Worcestershire padažo, cukraus pudros ir skysto jautienos sultinio. Išmaišykite ir virkite maišydami 5-10 minučių arba tol, kol mišinys sutirštės.
-
Pagardinkite druska, pipirais ir išmaišykite su šaldytais žirneliais.
-
Jautienos įdarą supilkite į lengvai riebalais pateptą vidutinio dydžio kepimo formą.
-
Ant viršaus užtepkite tarkuoto sūrio.
-
Uždenkite sluoksniuotos tešlos lakštais, užsandarinkite kraštus. Į tešlą įpjaukite keletą plyšelių, kad garai galėtų išeiti.
-
Aptepkite lengvai išplaktu kiaušiniu ir pabarstykite sezamo sėklomis (nebūtina).
-
Kepkite orkaitėje 35 minutes arba tol, kol įdaras įkais, o tešla taps sluoksniuota ir auksinė.
Pastabos
- Jautienos faršą sulaužykite šaukštu, kol jis apskrus – kad nebūtų gabalėlių ir tolygus kepimas.
- Įsitikinkite, kad jūsų sluoksniuota tešla visiškai atšildyta prieš naudojant.
- Sumuštas kiaušinis – sukuria nuostabiai auksinį ir blizgantį konditerijos viršų.
- Idėjų aptarnavimas – šis pyragas skanus ir vienas, bet galite patiekti ir su bulvių koše, traškūs pleištaio ant šono – šiek tiek garuose virtų brokolių, šparaginių pupelių, morkų ar žiedinio kopūsto.
- Sandėliavimas – likučius laikykite šaldytuve iki 2 dienų.
- Užšaldykite likučius iki 3 mėnesių. Leisti atitirpinkite šaldytuve per naktį prieš pakaitinant.
- Kaip pašildyti – pašildykite mikrobangų krosnelėje arba orkaitėje, kol vidurys įkais.
Mityba
Kalorijos: 842kcal | Angliavandeniai: 47g | Baltymas: 30g | Riebalai: 60g | Sotieji riebalai: 20g | Polinesotieji riebalai: 5g | Mononesotieji riebalai: 29g | Trans-riebalų: 1g | Cholesterolis: 111mg | Natris: 583mg | Kalis: 542mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 5g | Vitaminas A: 559TV | Vitamino C: 13mg | Kalcis: 225mg | Geležis: 5mg