Ši kreminė vištienos taco sriuba visada yra mėgstamiausia, joje gausu kukurūzų, juodųjų pupelių, pomidorų, susmulkintos vištienos ir grietinėlės sūrio.
Ant stalo per 30 minučių pabarstykite kukurūzų traškučiais, tarkuotu sūriu ir avokadu, kad pagamintumėte lengvą meksikietišką vakarienę, kurią tikrai pamėgs visa šeima!
Tai taco vištienos sriuba yra turtingas, kreminėsir TAIP guodžiantis! Paimant tik 10 minučių pasiruoštiir paruošta valgyti per pusvalandį, tai yra lengva šeimos vakarienė mylimas tiek jaunų, tiek senų!
Jei jūsų šeimai patinka meksikietiškas maistas, pažiūrėkite į mano lėta viryklė meksikietiška vištienos sriuba, Meksikietiška kepta salsos vištiena, meksikietiška lazanija ir lėtoje viryklėje susmulkinta meksikietiška vištiena lengvoms vakarienėms, į kurias visada visi sugrįžta!
Kodėl jums patiks šis receptas
- 30 minučių valgymas – ruošiant šią sriubą taip pat reikia minimalaus paruošimo darbo!
- Draugiškas biudžetui – Tai ekonomiškas patiekalas, pagamintas iš sandėliuko kuokštelių ir virtos vištienos arba likusios BBQ vištienos.
- Patogus vaikams – Vištienos sriuba visada populiari, o ją galima patiekti su įvairiais gardžiais priedais smagiai vakarienei!
- Savaitės vidurio valgis – kreminė vištienos taco sriuba – tai savaitės vidurio valgis be rūpesčių, puikiai tinkantis įtemptiems mokyklos vakarams!
- Užpildymas – tai patiekalas, kuris garantuotai užpildys alkanus pilvus!
- Tinka šaldikliui – išvirkite didelį puodą šios sriubos ir užšaldykite likučius greitiems pietums ir vakarienei visą savaitę!
Ko tau reikia
Kreminis vištienos taco sriubos receptas naudoja pagrindiniai, lengvai randami ingredientai. Tikriausiai daugumą jų jau turite savo sandėliuke!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
- Alyvuogių aliejus – arba vynuogės sėkla arba rapsų aliejus.
- Česnakai – arba į stiklainius susmulkintą česnaką, arba česnako skiltelę, susmulkintą.
- Rudasis svogūnas – arba geltonasis svogūnasvidutinio dydžio.
- Būti juodaans – konservuoti arba pakeisti raudonos pupelės.
- Kukurūzų branduoliai – Galite naudoti konservuotus arba šaldytus kukurūzų branduolius.
- Kubeliais supjaustyti pomidorai – įprasti konservuoti kubeliais pjaustyti pomidorai be jokių prieskonių. Jei norite, galite naudoti nesmulkintus konservuotus pomidorus ir susmulkinti šaukštu.
- Taco prieskoniai – Aš naudoju 30 g taco prieskonių pakelį iš prekybos centro Meksikos skyriaus (Senas El Paso prekės ženklas).
- Vištienos sultinio skystis – arba naudokite miltelių pavidalo sultinį ir paruoškite pagal pakuotės instrukcijas.
- Vištiena – naudoti virta ir susmulkinta vištiena krūtinėlės arba šlaunelės (arba virta ant grotelių kepta vištiena iš prekybos centro).
- Sūrio kremas – Aš naudoju Philly prekės ženklo grietinėlės sūris, tačiau jums tinka ir kiti prekių ženklai.
Reikalinga įranga
Šis kreminis vištienos taco sriubos receptas tik reikia vienas didelis puodas ir a šaukštas maišymui – viskas!
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Pagaminta tik viename puode, tai paprasta kreminė vištienos sriuba ant stalo tiesiog pusvalandis!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
1 veiksmas – kepkite svogūną ir česnaką
Virkite svogūnas ir česnakas viduje alyvuogių aliejus iki suminkštėjo.
2 veiksmas – pridėkite pagrindinius sriubos ingredientus
Pridėkite juodos pupelės, kukurūzų branduoliai, kubeliais pjaustyti pomidorai, taco prieskonių, vištienos sultinio skystis ir virta ir susmulkinta vištiena.
Troškintiretkarčiais pamaišydami, maždaug 15 minučiųkol susimaišys visi skoniai.
3 žingsnis – įmaišykite grietinėlės sūrį
Sulaužykite sūrio kremas supjaustykite gabalėliais ir po truputį dėkite.
Išmaišykite iki tol ištirpo ir sriuba kreminė.
4 žingsnis – patiekite su mėgstamais priedais
Patiekite iš karto su daugybe tarkuotas sūris, kapotų avokadų, kukurūzų traškučiai ir šviežios kalendros.
Ekspertų patarimai
- Sūrio kremas – svarbu grietinėlės sūrį dėti po truputį, tarpais pamaišant, kad jis liktų kreminis ir neleisti jam sutraukti.
- Aštri sriuba – jei mėgstate aštrų smūgį, taip pat galite įberkite žiupsnelį aitriosios paprikos miltelių prie sriubos, kol ji verda!
- Aptarnavimo pasiūlymai – viršų su visa savo mėgstamiausi meksikietiški priedai!!! Tarkuoto sūrio, avokado griežinėlių ar šaukšto gvakamolėšviežios kalendros, žiupsnelis žaliosios citrinos, griežinėliais pjaustytų jalapeño ir tortilijų juostelių arba kukurūzų traškučių.
- Sandėliavimas – šią sriubą galima laikyti sandariame inde šaldytuve ir suvartoti per 2 dienas.
DUK
absoliučiai! Tiesiog palikite susmulkintą vištieną ir vietoj vištienos sultinio naudokite skystą daržovių sultinį.
Taip! Šią sriubą sandariame inde galima užšaldyti iki 3 mėnesių.
Daugiau guodžiančios vištienos sriubos kurie tikrai sušildys jus šaltą žiemos dieną, štai keli mano populiariausi receptai:
NORITE DAR SKANČIŲ RECEPTŲ? Prenumeruokite mano naujienlaiškį arba sekite Facebook arba Instagram. O jei mėgstate kepti, ateikite ir prisijunkite prie mano Facebook kulinarijos klubo grupės arba užsiprenumeruokite mano YouTube kanalą.
Kreminė vištienos taco sriuba
Visų mėgstama kreminė vištienos taco sriuba yra pilna kukurūzų, juodųjų pupelių, pomidorų, susmulkintos vištienos, taco prieskonių ir grietinėlės sūrio! Patiekite su tarkuotu sūriu, avokadu ir tortilijos traškučiais, kad pasigamintumėte skoningos meksikietiškos vakarienės!
Spausdinti Smeigtukas ĮvertinkPorcijos: 8 tarnauja
Kalorijos: 326kcal
Neleiskite ekranui užtemti
Instrukcijos
- Dideliame puode ant vidutinės-stiprios ugnies įkaitinkite alyvuogių aliejų. Kepkite svogūną ir česnaką 2–3 minutes arba kol suminkštės ir kvapnūs.
Įpilkite juodųjų pupelių, kukurūzų, pomidorų, taco prieskonių, vištienos sultinio skysčio ir virtos bei susmulkintos vištienos.
Užvirinkite. Retkarčiais pamaišykite 15 minučių.
Kreminį sūrį sulaužykite gabalėliais ir maišykite 5 minutes arba tol, kol kreminis sūris išsilydys ir sriuba taps kreminė.
Nedelsdami patiekite su dideliu kiekiu tarkuoto sūrio, kapotų avokadų, kukurūzų traškučių ir šviežių kalendrų (nebūtina).
Pastabos
- Sūrio kremas – svarbu grietinėlės sūrį dėti po truputį, tarpais pamaišant, kad jis liktų kreminis ir neleisti jam sutraukti.
- Aštri sriuba – jei mėgstate aštrų smūgį, taip pat galite įberkite žiupsnelį aitriosios paprikos miltelių prie sriubos, kol ji verda!
- Aptarnavimo pasiūlymai – viršuje su visais savo fMėgstamiausi meksikietiški priedai!!! Tarkuoto sūrio, avokado griežinėlių ar šaukšto gvakamolėkalendros lapeliai, šviežių žaliųjų citrinų išspaudimas, griežinėliais pjaustytos jalapenos ir tortilijos juostelės arba kukurūzų traškučiai.
- Saugykla – šią sriubą galima laikyti sandariame inde šaldytuve ir suvartoti per 2 dienas.
- Šaldiklis – sriubą sandariame inde galima užšaldyti iki 3 mėnesių.
Mityba
Kalorijos: 326kcal | Angliavandeniai: 28g | Baltymas: 22g | Riebalai: 15g | Sotieji riebalai: 7g | Polinesotieji riebalai: 1g | Mononesotieji riebalai: 5g | Trans-riebalų: 0,01g | Cholesterolis: 72mg | Natris: 587mg | Kalis: 727mg | Pluoštas: 7g | Cukrus: 7g | Vitaminas A: 933TV | Vitamino C: 14mg | Kalcis: 84mg | Geležis: 3mg
Source link