Kremiškiausia, skoningiausia Toskanos sriuba su tortellini ir dešra, kūdikių špinatais ir saulėje džiovintais pomidorais yra geriausias žiemos komfortas!
Ši soti sriuba patiekiama ant stalo per 30 minučių – tai puiki lengva vakarienė įtemptoms savaitės naktims!
Tai kreminės dešros tortellini sriuba yra galutinis be rūpesčių žiema šeimos vakarienė.
Kaip mano Toskanos lėta viryklė vištienos, vištienos ir grybų sriuba ir klasika skrudintos dešrelėsši kreminė Toskanos sriuba tokia paprasta pagamintiir yra labiausiai skanus patogus Maistas garantuotai sušildys jus šaltą žiemos dieną!
Įsitaisęs jaukioje kėdėje su dideliu dubeniu karštos naminė sriuba yra puikus būdas nugalėti šaltį!
Kodėl jums patiks šis receptas
- Lengvas receptas – Paruoškite vos 15 minučių, be jokių sudėtingų žingsnių, šią sriubą paruošti taip paprasta.
- Vienos keptuvės vakarienė – Pagaminta tik viename puode, ši greita sriuba taip pat beveik nenuplaunama – visada privalumas!
- Tinka šeimai – ši dešra tortellini sriuba visada sulaukia didelių visos šeimos nykščių!
- Savaitės vakarienė – Šią nesudėtingą sriubą paruošti reikia minimalių pastangų ir ji yra soti vakarienė, puikiai tinkanti išalkusiems pilvams užpildyti.
Ko tau reikia
Padaryta su pagrindiniai ingredientai, Itališka dešra tortellini sriuba tikrai taps pagrindine žiemos vakarienės dalimi!
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
- Alyvuogių aliejus – naudoti įprastas alyvuogių aliejus.
- Itališkos kiaulienos dešrelės – Aš naudoju švelnias itališkas dešreles, bet jei norite, galite naudoti ir su aštresnėmis dešrelėmis.
- Sviestas – Čia tinka sūdytas arba nesūdytas sviestas.
- Rudasis svogūnas – arba geltonasis svogūnasvidutinio dydžio.
- Česnakai – arba malto šviežio česnako arba parduotuvėje pirkto malto česnako.
- Saulėje džiovinti pomidorai – šie dehidratuoti aliejuje pomidorai turi intensyvų, sūrų, aštrų pomidorų skonį.
- Skystas vištienos sultinys – Mėgstu naudoti vištienos sultinį, kad gaučiau sodraus skonio sriubą, bet jei norite, naudokite daržovių sultinį.
- Vanduo.
- Sūrio tortellini – arba ravioliai. Manau, kad šioje sriuboje geriausiai tinka sūrio tortellini, tačiau galite naudoti savo mėgstamą tortellini skonį.
- Kūdikių špinatai – jei neturite mažųjų špinatų lapų, pakeiskite smulkiai pjaustytais įprastais špinatais.
- Kremas – arba sutirštintas kremas, kepimo kremas arba riebi grietinėlė.
- parmezano sūris – Rekomenduoju naudoti šviežio parmezano sūrio ir patys sutarkuokite, kad pasiektumėte geriausių rezultatų.
- Druskos ir pipirų – pagardinti.
- Kukurūzų miltai – ištirpinama ¼ puodelio šalto vandens, kad sriuba sutirštėtų.
Reikalinga įranga
Šios sūrio tortellini dešros sriubai pagaminti visai nereikia daug įrangos! Tiesiog a didelis puodas ar puodas virti visus ingredientus – viskas!
Žingsnis po žingsnio instrukcijos
Reikia tik 15 minučių pasiruošti tai kreminės dešros tortellini sriuba.
Pastaba: slinkite į recepto kortelę apačioje, kad sužinotumėte ingredientų kiekius ir išsamų metodą.
1 veiksmas – kepkite dešros mėsą
Šildykite Alyva a didelis puodas ar puodas baigta didelis karštis. Pašalinti į dešros mėsa iš jų korpusai ir sudėkite į puodą. Išvirkite dešros mėsą iki parudavusi ir išvirtisuskaidydami jį su a šaukštas.
Pasalinti virtos dešros mėsos į atskirą dubuouždenkite folija ir atidėti dabar.
2 veiksmas – pakepinkite svogūną, česnaką ir saulėje džiovintus pomidorus
Išlydyti į sviesto į puodą, kuriame virė dešreles, ir sudėkite kubeliais pjaustytas rudasis svogūnas, česnako ir saulėje džiovintų pomidorų. Saute iki svogūnas turi suminkštėjo.
3 veiksmas – įpilkite vištienos sultinio
Supilkite į vištienos sultinio skystis ir vandenspadidinkite šilumą ir nuneškite į virti. Sumažinkite šilumą iki a troškinti ir virkite 5 minutės.
4 veiksmas – pridėkite virtą dešrą ir makaronus
Pridėkite virti dešros mėsa atgal į keptuvę kartu su tortellini. Virkite pagal instrukcijas ant tortellini pakelio. Nukelkite nuo ugnies.
5 veiksmas – pridėkite špinatų, grietinėlės ir parmezano sūrio
Išmaišykite per kūdikių špinatų, kremas ir tarkuoto parmezano sūrio.
6 veiksmas – pridėkite kukurūzų miltų
Puodelyje ar mažame dubenyje sumaišykite kukurūzų miltai su saltas vanduo ir maišykite iki kukurūzų miltai ištirpotada supilkite šį mišinį į sriubą ir maišykite, kol šiek tiek sutirštės. Sezonas su druskos ir pipirų.
7 žingsnis – patiekite
Tarnauti sriuba papildomai užpilta tarkuoto parmezano sūrio.
Ekspertų patarimai
- Pirmiausia apkepkite dešros mėsą – tai suteikia sriubai papildomo skonio.
- Sandėliavimas – sriubos likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų.
- Sušalimas – Nerekomenduoju šaldyti kreminės toskanos sriubos su tortellini su dešra, nes grietinėlė gali suskilti ir tapti grūdėta.
- Papildymo pasiūlymai – patiekite šią sriubą apibarstę tarkuotu parmezano sūriu, smulkiai pjaustytais saulėje džiovintais pomidorais, šiek tiek kapotų itališkų petražolių arba sauja traškių skrebučių.
DUK
Jei maitinate minią, šią tortellini sriubą galite išgerti patiekdami su česnakine duona, sūrio paplotėliai, pikantiškos bandelės arba minkštos duonos bandelės ant šono. Puikiai tinka paskutiniams šios kvapnios sriubos lašams nušluostyti!
absoliučiai! Šioje sriuboje taip pat puikiai tiks ravioliai.
Taip! Ši sriuba būtų skani vegetariška sriuba, nes saulėje džiovintuose pomidoruose ir sūriuose yra tiek daug skonio. Tiesiog palikite dešreles ir naudokite daržovių sultinį. Patikrinkite, ar jūsų parmezano sūris tinka ir vegetarams.
Jei vėsesnis oras trokšta daugiau sočios, šildančios sriubosštai keletas populiaresnių sriubų receptų:
NORITE DAR SKANČIŲ RECEPTŲ? Prenumeruokite mano naujienlaiškį arba sekite Facebook arba Instagram. O jei mėgstate kepti, ateikite ir prisijunkite prie mano Facebook kulinarijos klubo grupės arba užsiprenumeruokite mano YouTube kanalą.
Kreminė Toskanos sriuba su tortellini ir dešra
Gardi „verta valgyti“ kreminė Toskanos sriuba su tortellini, dešra, saulėje džiovintais pomidorais ir špinatais!
Spausdinti
Smeigtukas
Įvertink
Porcijos: 6 tarnauja
Kalorijos: 668kcal
Neleiskite ekranui užtemti
Pastabos
- Pirmiausia apkepkite dešros mėsą – tai suteikia sriubai papildomo skonio.
- Papildymo pasiūlymai – patiekite šią sriubą apibarstę tarkuotu parmezano sūriu, smulkiai pjaustytais saulėje džiovintais pomidorais, kapotomis itališkomis petražolėmis ar sauja traškių skrebučių.
- Vegetariškam variantui tiesiog palikite dešreles ir naudokite daržovių sultinį. Patikrinkite, ar jūsų parmezano sūris tinka ir vegetarams.
- Sandėliavimas – sriubos likučius laikykite sandariame inde šaldytuve iki 3 dienų.
- Sušalimas – Nerekomenduoju šios sriubos šaldyti, nes kremas gali suskilti ir tapti grūdėtas.
Mityba
Kalorijos: 668kcal | Angliavandeniai: 22g | Baltymas: 27g | Riebalai: 53g | Sotieji riebalai: 25g | Polinesotieji riebalai: 5g | Mononesotieji riebalai: 19g | Trans-riebalų: 0.3g | Cholesterolis: 143mg | Natris: 1104mg | Kalis: 1183mg | Pluoštas: 3g | Cukrus: 12g | Vitaminas A: 2627TV | Vitamino C: 14mg | Kalcis: 289mg | Geležis: 4mg