Whitefish maisto ir vyno festivalis žada būti neeilinis kulinarinis ir vyno renginys, kuris lankytojus panardins į gyvybingą ir nuostabią vietinę virtuvę, kurią pristatys regiono šefai, kartu su pasaulinio lygio vynais Whitefish mieste Montanoje. Šis inauguracinis renginys, vykstantis nuostabiame Whitefish natūralaus grožio ir fone stūksančio Didžiojo kalno fone, numatytas 2024 m. rugsėjo 13–15 d. didingas Flathead slėnis.
Baltųjų žuvų maisto ir vyno festivalis: vietinio skonio šventė
Whitefish maisto ir vyno festivalis yra kulinarijos vizionieriaus šefo Todo Englisho, pramogų magnato Ryano Heilio ir vietinio verslininko Joe Hesso idėja. Vyno ir maisto renginys išryškins geriausius Whitefish kulinarinius pasiūlymus ir kartu suburs pasaulinio lygio talentus iš už slėnio. Trijų dienų renginio metu dalyviai gali patirti daugybę unikalių įspūdžių, įskaitant įvairius kuruojamus renginius, kuriuose švenčiama tiek vietinė, tiek pasaulinė maisto scena.
Festivalio akcentai
Svarbiausias festivalio akcentas yra „Grand Tasting“ seansai, kurie vyks vaizdinguose Haskill Creek ūkiuose. Su nuostabiais Whitefish Mountain Resort ir Glacier nacionalinio parko vaizdais ši vieta yra puiki vieta nepamirštamiems kulinariniams potyriams. Čia svečiai gali paragauti įvairių vynų iš geriausių vyno daryklų, tradicinio alaus ir spiritinių gėrimų, o kulinariniai potyriai derinami su geriausių virėjų ir vietinių maisto tiekėjų gurmanišku maistu.
Festivalio renginiai
Be Didžiųjų degustacijų, festivalis siūlys įvairius renginius, skirtus Whitefish temai, įskaitant vyno derinimą, someljė degustacijas ir edukacines paneles. Tiems, kurie nori pasinerti į natūralų Whitefish grožį, taip pat laukia užsiėmimai lauke, pavyzdžiui, „Sip & SUP“, ekskursija su irklentėmis ir vaizdingi žygiai, kurie baigiasi gurmaniškais piknikais.
Didžiosios degustacijos
Didžiosios degustacijos sesijos sujungia vyno daryklas, alaus daryklas ir distiliavimo gamyklas su vietiniais maisto tiekėjais, virėjais ir remiančiais prekių ženklais, kad sukurtų įsimintiną patirtį vaizdingose Haskill Creek fermose, iš kurių atsiveria nuostabūs aplinkinių kalnų vaizdai. Kiekvienoje 2,5 valandos trukmės sesijoje skamba gyva muzika, linksma rėmėjų veikla ir patobulintas Todd English Food Experience, kurį kuruoja 4 kartus James Beard apdovanojimą pelnęs šefas Toddas English bendradarbiaudamas su geriausiais regiono virėjais. Trys „Grand Tasting Sessions“ prasidės penktadienį 16–18.30 val., šeštadienį 12–14.30 val., šeštadienį 16–18.30 val. Bilietai kainuoja 85 USD
Kiti renginių įspūdžiai
MIežiai IR vynuogės: „Montana Brewing“ susitinka su Oregono vyno gamyba – rugsėjo 13 d., penktadienį, „Blackstar Brewing“ – 18–21 val.
Barley & Grapes yra vieta, kur geriausi Montanos aludariai susitinka su Oregono Willamette slėnio vyno gamybos viršūne! Šiame degustaciniame renginyje, kurį veda alaus meistras Jeremiah Johnson ir jo bendravardis alaus darykla, taip pat apdovanojimus pelniusios „Cristom Vineyards“ komanda, taip pat vyks specialus Oregono įkvėptas kulinarinis pristatymas, kurį pristatys „Blackstar“ vykdomoji šefė Katie Haynes. Renginio metu sužinosite apie craft alaus darymą ir unikalią Oregono teritoriją, vynuoges ir legendines vyno gamybos tradicijas Willamette slėnyje, kartu mėgaudamiesi nuostabiu derinimo meniu, papildančiu kiekvieną vyno ir alaus pasirinkimą. Bilietai kainuoja 65 USD
PŪŠO GOMUS: kur kalnas susitinka su vynmedžiu – šeštadienis, rugsėjo 14 d. – Hellroaring Saloon – nuo 18 iki 21 val.
Prisijunkite prie festivalio ir mėgaukitės nepaprastu 7 patiekalų Alpių įkvėptu kulinariniu nuotykiu istoriniame Hellroaring Saloon ant Big Mountain, kartu su septyniais 90+ vynais, gaminamais iš Čilės ir Argentinos vynuogių, auginamų išskirtinai dideliame aukštyje. „Geo Vino“ poros. Apribota iki 50 žmonių. Bilietai kainuoja 150 USD
VIVA ITALIA: Italijos kulinarinė kelionė su šefu Toddu English – šeštadienį, rugsėjo 14 d., Abruco mieste, Whitefish mieste, 18–21 val.
Gero apetito! VIVA ITALIA – tai kelių kursų kelionė po Italijos skonius ir teritoriją su visame pasaulyje žinomu šefu Toddu English, bendradarbiaujant su Abruco vykdomuoju šefu Jeremy Grossmanu. Mėgaukitės kokteilių valandos aperityvu prieš sėdėdami ir vakarieniaudami su rankų darbo itališkais makaronais ir elegantiškais patiekalais, reprezentuojančiais geriausias italų gaminimo tradicijas, kartu su išskirtiniu žinomo importuotojo „Indigeous Selections“ vynų sąrašu, kurį kuravo someljė Fabio Longano ir ištraukite iš La Spinetta vynuogynų. , Santa Barbara ir Cocito. Bilietai kainuoja 210 USD
Todd angliško maisto patirtis
Tikimasi, kad „Todd English Food Experience“, aukščiausios kokybės priedas, bus vienas svarbiausių festivalio akcentų. Šis išskirtinis renginys vyks atskiroje palapinėje, siūlančioje labai aukštą valgymo patirtį, kurią kuruoja pats Chef English. Svečiai gali mėgautis išskirtiniais patiekalais, kuriuos paruošė anglų ir kiti geriausi virėjai iš Flathead slėnio ir už jo ribų. Palapinėje taip pat bus maisto gaminimo scena, kurioje meistriškumo kursų demonstracijos ir kasdienės panelės leis susipažinti su kulinarijos menu ir unikaliais vyno deriniais.
Apie šefą Todd English: A kulinarijos ikona
Šefas Toddas English nėra svetimas dėmesio centre. Keturis kartus Jameso Beardo apdovanojimo laureatas anglų kalba jau dešimtmečius buvo dominuojanti jėga kulinarijos pasaulyje. Žinomas dėl savo novatoriško požiūrio į Viduržemio jūros regiono virtuvę, jis sukūrė imperiją, apimančią žinomus restoranus, kulinarines knygas, televizijos laidas ir kt.
Anglo kulinarinė karjera prasidėjo devintajame dešimtmetyje, kai Čarlstaune, Masačusetso valstijoje, buvo atidarytas pirmasis jo restoranas „Olives“. Restoranas greitai įgijo reputaciją dėl savo drąsių skonių ir unikalių patiekalų, kurie paskatino anglų kalbą į nacionalinę šlovę.
Whitefish maisto ir vyno festivalis yra naujausias Chef English pastangas
Baltųjų žuvų maisto ir vyno festivalis yra naujausias šefo angliško karjeros tikslas. Jo festivalio vizija – sukurti renginį, kuris pristatytų Flathead slėnio kulinarinius talentus ir supažindintų su regionu naujais bei įdomiais skoniais. Bendradarbiaudama su vietiniais virėjais ir maisto tiekėjais anglų kalba siekia pabrėžti unikalumą.
Atraskite Whitefish, Montana: kulinarinis brangakmenis Flathead slėnyje
Whitefish yra daugiau nei tik vartai į Ledyno nacionalinį parką; tai žavingas Montanos miestelis su turtinga kulinarijos scena, kuri sparčiai sulaukia nacionalinio dėmesio. Įsikūręs Flathead slėnio širdyje, Whitefish siūlo unikalų kaimiško žavesio ir šiuolaikinio rafinuotumo derinį, todėl tai yra ideali vieta Whitefish maisto ir vyno festivaliui. Pats miestelis žinomas dėl savo svetingos atmosferos, su vietiniais restoranais, alaus daryklomis ir parduotuvėmis, kurios atspindi tvirtos, tačiau rafinuotos Montanos kultūros dvasią klestinčiame Whitefish.
Vietos maisto scena Whitefish mieste
Whitefish maisto scena atspindi gausius regiono gamtos išteklius ir bendruomenės įsipareigojimą naudoti tvarius ir vietinės kilmės ingredientus. Daugelis geriausių regiono šefų semiasi įkvėpimo iš supančios dykumos, į savo valgiaraščius įtraukdami sezoninius ingredientus, tokius kaip uogos, laukiniai gyvūnai, šviežia žuvis iš netoliese esančių ežerų ir vietinės kilmės švieži produktai iš gausių vietinių ūkių.
Nesvarbu, ar pietaujate jaukioje kavinėje, restorane nuo ūkio iki stalo ar prabangioje užkandinėje, pamatysite, kad Whitefish maistas yra kūrybiškas ir giliai įsišaknijęs vietiniame kraštovaizdyje. Vienas iš įžymybių Whitefish šefų, Earl Reynolds iš Herb & Omni, neseniai triumfavo kaip nugalėtojas „Beat Bobby Flay“! Šiais metais tikrai galite tikėtis išvysti mūsų vietines kulinarijos įžymybes festivalyje!
Vietos bendruomenės rėmimas
Baltųjų žuvų maisto ir vyno festivalis – tai ne tik pasimėgavimas; tai taip pat yra grąžinimas bendruomenei. Dalis festivalio pajamų bus naudinga vietinėms organizacijoms, įskaitant Whitefish slidinėjimo paveldo centrą ir muziejų, užtikrinant, kad renginys turėtų ilgalaikį teigiamą poveikį regionui.
Patirkite geriausius Whitefish
Nesvarbu, ar esate patyręs maisto ir vyno žinovas, ar mėgstantis tyrinėti naujus skonius gražioje aplinkoje, Whitefish maisto ir vyno festivalis siūlo kažką kiekvienam. Tai jūsų galimybė atrasti Whitefish kulinarinius lobius, susisiekti su bendraminčiais ir sukurti ilgalaikius prisiminimus viename vaizdingiausių Montanos miestelių.
Išvada
Whitefish maisto ir vyno festivalis taps kasmetine tradicija, kuri pritrauks lankytojus iš arti ir iš toli švęsti unikalų Whitefish ir Flathead slėnio kulinarinį identitetą. Įspūdingų pasaulinio lygio maisto, puikaus vyno ir kvapą gniaužiančių peizažų derinys šis festivalis žada būti nepamirštama patirtis. Nepraleiskite progos dalyvauti šiame įdomiame naujame Whitefish kulinarinės istorijos skyriuje.
Norėdami gauti daugiau informacijos ir įsigyti bilietus, apsilankykite „Whitefish Food and Wine“ arba apsilankykite jų „Facebook“ puslapyje.
Apie Whitefish Food & Wine
2024 m. rugsėjo 13–15 d. vyksiantis įžanginis renginys „Whitefish Food & Wine“ yra vietinis festivalis, skirtas pademonstruoti kylančią kulinarijos ir svetingumo sceną Flathead slėnyje ir didžiojoje Montanoje. 4 kartus Jameso Beardo apdovanojimų laureato virėjo Toddo English, Ryano Heilo, „Axcess Entertainment“ įkūrėjo ir vietinio Whitefish verslininko bei nekilnojamojo turto investuotojo Joe Hesso įkūrėjų, festivalis apima viešus ir privačius renginius, tokius kaip tradicinės Didžiosios degustacijos, porų pietūs ir vakarienės, diskusijos ir seminarai, vyninės organizuojami renginiai, gyva muzika, lauko tyrinėjimai, VIP patirtis ir vakariniai vakarėliai geriausiose vietinėse vietose.